www » Startpagina Rondleiding door onze website 22 september 2018   


Studentennieuws Minimize
Mannen met een buikje zijn beter in bed

Dat beweert een Turks onderzoek althans. De reden waarom mannen met buiken beter zijn in bed? Ze zouden een langer uithoudingsvermogen hebben. Dat bleek toen de onderzoekers van de Erciyes Universiteit uit Kayseri (Turkije) honderd mannen die seksuele problemen ondervonden vergeleken met honderd mannen die geen problemen hadden. Toen ze gingen kijken naar het BMI, moesten ze concluderen dat een hoger BMI gelijkstond aan een langere bedprestatie. Het verschil was zelfs heel groot: de zwaardere mannen hadden een uithoudingsvermogen van zo'n zeven minuten in bed, de fittere, fijner gebouwde mannen hielden het maar twee minuten vol.

Je zou denken dat die buik (en bijhorende mindere conditie) net voor het tegendeel zou zorgen, maar zo eenvoudig is het niet, beweren dokters. Meer buikvet wil immers zeggen meer estradiol, een vrouwelijk sekshormoon. Net dat hormoon zorgt voor een langer uitgesteld orgasme.

Zou Homer Simpson dan het nieuwe sekssymbool van 2014 worden? We betwijfelen het. Geef ons maar een sportieve versie van pakweg Ryan Reynolds.

BRON: Flair

Studentenjobs Minimize

Waddiswoar Minimize

Link in de kijker Minimize

Wil je er eventjes tussenuit ... boek dan snel een vakantie met www.vakantie.be


Games Minimize

Bookmarks Minimize

Zoeken Minimize


Snellinks Minimize


   Copyright Studiant vzw © 1995-2010   
 
Ga verder naar de Studiant site