vzw » Websites » Campushunting Rondleiding door onze website 22 januari 2019   


Campushunting Minimize

Campushunting werd opgericht door studenten die zelf het gebrek ervaarden dat er te weinig fora bestaan die studenten met bedrijven verbinden. Te vaak komen studenten op een minder geschikte werkplek terecht waardoor hun ware talenten onbenut blijven.

Daarom bestaat de filosofie van Campushunting erin om studenten te helpen zoeken naar hun ideale job. Dit wordt onder meer gedaan door interactief bedrijven te contacteren en hen specifiek te vragen naar die openstaande vacatures waar er vraag naar is.

Campushunting wil zich hierdoor als objectieve tussenpersoon profileren tussen bedrijven en studenten. Doordat Campushunting zowel over vele studentgegevens als bedrijfsvacatures en gegevens beschikt, kan Campushunting voor beide partijen een toegevoegde waarde leveren.

De uiteindelijke missie van Campushunting bestaat hem erin om enerzijds studenten in contact te brengen met de bedrijven waar ze werkelijk naar op zoek zijn, en anderzijds bedrijven in contact te brengen met studenten die werkelijk in hen geïnteresseerd zijn.

Op lange termijn zal dit zich tevens vertalen in het aanbieden van stages, vakantiewerk en thesissen. Deze diensten zullen aangeboden worden vanaf het moment dat Campushunting het etiket draagt van algemeen platform tussen studenten en bedrijven. Tevens zullen diensten zoals stages en vakantiewerk een ideale parameter zijn om na te gaan of een student weldegelijk geschikt is voor een bepaalde onderneming.

Campushunting is een dienst die wordt aangeboden door Studiant vzw. Samen met Studiant wil Campushunting erin slagen om zoveel mogelijk studenten de passende job aan te bieden. Te vaak komen laatstejaarsstudenten bij hun eerste job op een minder geschikte werkplek terecht, waar hun talenten te weinig worden benut. Door juist na te gaan waar de verwachtingen liggen van de student en het bedrijf wil Campushunting erin slagen om beide partijen zo idealiter mogelijk te machten.


meer info : WWW.CAMPUSHUNTING.COM


   Copyright Studiant vzw © 1995-2010   
 
Ga verder naar de Studiant site