download my best friend's girl

  

vzw » Medewerkers » MedewerkerWorden Rondleiding door onze website 12 december 2018   


Kom jij ook bij Studiant ? Minimize

Ben je nog student of pas afgestudeerd? Heb je in een Praesidium gezeten, nipt verloren bij de verkiezingen of heb je gewoon een goede voeling met het studentenleven en ben je niet vies van vrijwilligerswerk, dan kunnen wij je waarschijnlijk goed inzetten. Wij zoeken immers nog een pak jonge mensen om Studiant verder de nodige uitbreiding, verdieping en continuïteit te kunnen bieden.

Wat moet je daarvoor kunnen en kennen? Niet echt veel. Iedereen kan wel iets. Heb je een goede commerciële ingesteldheid, dan zetten we je in onze Marketingwerkgroep in. Organiseer je graag evenementen, dan wordt je door onze drie dames van de Events opgenomen. Ben je een boekhoudkundig expert, dan geven we je, op termijn, misschien zelfs de verantwoordelijkheid over onze Financiën. Ben je goed met mensen, dan kan je misschien Personeel of zelfs Communicatie op je nemen. Ken je iets van asp, html, xml, Flash of nog iets van dat, dan kan je onze Webmasterswerkgroep versterken. Of ken je alles van een webserver of netwerken, dan kan je waarschijnlijk de Server-werkgroep versterken. Ook alle grafische hulp is welkom, om nog maar te zwijgen van de Redactie.

Wat we ook nog zoeken, in grote getale zelfs, zijn mensen die perfect tweetalig zijn, of zelfs als moedertaal het Frans hebben. We willen immers heel Studiant ook in Wallonië opbouwen, en we weten uit ervaring dat zoiets niet alleen veel vertaalwerk met zich meebrengt, maar ook veel mails en marketingopportuniteiten. Franstaligen zouden een groot deel van de verantwoordelijkheid kunnen krijgen over de opzet, de uitbouw en de marketing van eStudiant. Wisten jullie trouwens dat bij Studiant een Germanist na enkele jaren een IT-expert werd, en die mate zelfs dat hij op dit moment hiervan zijn beroep gemaakt heeft. Over veelzijdigheid gesproken!

Misschien slaat niets van hetgeen hierboven is opgesomd meteen aan. Niet erg, we hebben ook nog Lachen, de agenda en de wedstrijden, en als je bijvoorbeeld graag over film schrijft, dan wordt dat een nieuw Studiant- onderdeel. Alles wat de studenten kan interesseren, van beursnieuws tot spiektips, is welkom bij Studiant.

Hoe dan ook, bij Studiant zal je een organisatie aantreffen waar veel werk verzet wordt door een hechte crew. Je zal je kennis, of het nu over grafisch werk of internet gaat, uitbreiden en in die mate ervaring opdoen dat je tijdens je sollicitaties een uitgebreide CV zal kunnen voorleggen. En dat is beslist geen overbodige luxe de jongste jaren. Je leert bovendien alle andere gebieden ook kennen, en leert hoe een dergelijke organisatie geleid wordt.

Doe je mee? Leuk! Mail gewoon naar Voorzitter@studiant.be, en dan zullen we je vertellen waar en wanneer de volgende vergadering is, zodat je eens kan afkomen. Ook alle vragen zijn daar welkom.

Hopelijk tot snel.   Copyright Studiant vzw © 1995-2010   
 
Ga verder naar de Studiant site