vzw » Marketing » Bannerformaten Rondleiding door onze website 27 mei 2019   


Splash Minimize

Splash: De splash wordt weergegeven op Studiant.be, deze staat centraal op de pagina en wordt getoond telkens een bezoeker naar de website komt eender welke pagina. De bezoeker kan pas de website volledig verder bekijken indien hij op "Ga verder naar de Studiant site" klikt. De advertentieruimte is 500 pixels breed en 400 pixels hoog.


Banner Minimize

Banner: Een horizontale advertentie die bovenaan de site wordt geplaatst. Banners zijn meestal Graphics GIF of JPEG images. Omdat werd aangetoond dat animatie een hoger percentage clickx genereert zijn de meeste animated GIF banners. De meest voorkomende banner is 468 pixels lang op 60 pixels hoog.


Leaderboard Minimize

Leaderboard: Het grootste horizontale bannerformaat.wordt zoals de ‘standaard banner' bovenaan de site geplaatst en is 728 pixels breed en 90 pixels hoog.


IMU Minimize

IMU (Interactive Marketing Unit): De IMU wordt toegevoegd aan de redactionele inhoud van de pagina. Door hun grote formaat zijn IMU's erg opvallend. Ze bieden marketeers meer mogelijkheden om interactie met de bezoeker te verkrijgen en om creatieve mogelijkheden van online reclameboodschappen uit te breiden (300x250 of 250x250).

Skyscraper Minimize

Skyscraper: Een verticale advertentiekolom van 160 x 600 pixels die in de rechternavigatiebalk wordt geplaatst. De skyscraper geeft de mogelijkheid om uw boodschap langs de redactionele content te plaatsen. Dit geeft unieke adverteermogelijkheden. Dit formaat heeft voldoende ruimte voor zowel opvallende layout als informatieve content.


HI Media heeft een overeenkomst met ons om de bannerregie te voeren voor de voornaamste pagina's op onze website. Zij kunnen met hun know-how en professionalisme perfect inspelen op uw marketingdoeleinden.
Wij verwijzen u dan ook graag door naar:

HI Media NV
Elke Carels
Vrijwilligerslaan, 19
1160 Brussels
Tel: 02/ 790 11 59
E-mail: ecarels(at)hi-media(dot)com
url: www.hi-media.be


   Copyright Studiant vzw © 1995-2010   
 
Ga verder naar de Studiant site