vzw » Marketing Rondleiding door onze website 27 mei 2019   


Adverteren op Studiant.be Minimize

HI Media heeft een overeenkomst met ons om de bannerregie te voeren voor de voornaamste pagina's op onze website. Zij kunnen met hun know-how en professionalisme perfect inspelen op uw marketingdoeleinden.
Wij verwijzen u dan ook graag door naar:

HI Media NV
Elke Carels
Vrijwilligerslaan, 19
1160 Brussels
Tel: 02/ 790 11 59
E-mail: ecarels(at)hi-media(dot)com
url: www.hi-media.be

Voor de verschillende banneringsmogelijkheden kan u hier een kijkje nemen.


Partnerships met Studiant Minimize

Naast onze banneringsmogelijkheden zijn er natuurlijk tal van andere samenwerkingen mogelijk. Studiant streeft ernaar om het aantal jaarpartners te beperken om op die manier hun maximale visibiliteit te kunnen garanderen.

Samenwerkingsformules op het internet
De mogelijkheden die internet kan bieden zijn onuitputbaar. Een opsomming geven van wat we tot nu realiseerden is niet altijd representatief voor de toekomst. Maar als ik zeg dat we samenwerkingsovereenkomsten hebben met Interbrew, Nokia en LibertyTV, dan weet u wel dat er met ons veel kan besproken worden om uw marketing of andere doeleinden te realiseren. Beginnend bedrijf, KMO of beursgenoteerde multinational? Neem gerust contact op. Samen vinden we zeker voldoende mogelijkheden.

 


Lintenavond
Jaarlijks organiseert Studiant vzw twee keer een avond waarop alle praesidia van Vlaanderen worden uitgenodigd. Begin november in de vorm van een heuse TD, medio April in de vorm van een Avant-première in samenwerking met Kinepolis. Ook sponsors die de clubs willen bereiken, zijn daar welkom.

 

Vademecum
Het vademecum van studentenclubs bevat alle contactgegevens van de clubs in boekvorm of op Cd-rom, met als bedoeling dat de clubs elkaar vlot kunnen bereiken. Uw organisatie kan hier een advertentie in plaatsen tegen een spotprijs.
De contactgegevens zijn niet te koop! Wij horen immers niet tot die categorie van sites of organisaties die de persoonsgegevens van praesidia of clubs tot handelswaar gedegradeerd hebben.

 

Sponsoring
Als vzw met een sociaal doel, juichen wij het steeds toe van bedrijven sponsoring te mogen ontvangen. Wij zijn u hiervoor niet alleen eeuwig dankbaar, maar kunnen wij ook zeker zijn dat we onze gratis dienstverlening naar studenten(clubs) of jeugd(verenigingen) kunnen blijven doen. Bovendien kunnen wij u in ruil visibiliteit bieden op onze sites.

Contact
U kan ons telefonisch contacteren op: 03/226 00 01

Of u kan ons per post bereiken:

Studiant vzw
Pieter van Hobokenstraat 25
2000 Antwerpen

Of stuur ons een mailtje via onze contactpagina

Wij hopen van harte spoedig iets van u te mogen horen.


   Copyright Studiant vzw © 1995-2010   
 
Ga verder naar de Studiant site