vzw » Startpagina Rondleiding door onze website 27 mei 2019   


Studiant Printshop Minimize

Bij ons kan je affiches en flyers bestellen, telkens in vaste formaten en met vooropgestelde hoeveelheden in full color off-set.

Flyers
Offset flyers in full color met standaard formaten (A4, A5, A6, US...) op glanzend papier (135 of 300gr).

Affiches
Offset affiches vanaf een dubbele printblad tot bijna een vierkante meter in full color op glanzend papier.

Klik hier om het aanbod en prijzen te bekijken.


Vademecum Minimize

Meeste studentenclubs zijn wel eens opzoek naar contactgegevens van andere studentenclub ergens in Vlaanderen voor het me organiseren van een activiteit of om eens te weten te komen wie er allemaal in het praesidium zit van een gelijksoortige club als die van jullie.

Studiant zorgt ervoor dat de club en praesidium gegevens in het vademecum terecht komen. Wij sturen naar alle clubs de logingegevens door voor de website (www.studentenclub.be) waar jullie deze gegevens kunnen invullen.

Kortom internet en e-mail zijn daarbij een hele hulp. Maar alle verdere hulp is meer dan welkom! Als jij gegevens hebt van eender welke club, aarzel dan niet en mail ze naar vademecum@studiant.be. Liever tien keer dezelfde gegevens ontvangen, dan een club missen, omdat iedereen ervan uitging dat de data toch al bij Studiant zouden zitten.


Studiant Nieuws Minimize

Studenten willen centjes verdienen: daarom zijn we begonnen met www.studentenjobs.be , op een jaar tijd uitgegroeid tot de zevende jobsite in Vlaanderen qua bezoekersaantallen. Voor jobzoekers komt het erop aan kort op de bal te spelen, precies omdat zovele bij ons hun studentenjob of bijverdienste zoeken (én vinden!).


Snellinks Minimize


   Copyright Studiant vzw © 1995-2010   
 
Ga verder naar de Studiant site